Kategorier
Okategoriserade

Millicoms aktie stiger trots brist på nyheter

Jag har precis läst den här artikeln på Dagens Industri https://www.di.se/live/ny-rusning-i-millicom-utan-nyheter-i-flodet/ som handlar om att aktien i Millicom stiger kraftigt på Stockholmsbörsen, även om det inte finns några nya nyheter i flödet. Det är intressant att se hur marknaden reagerar även om det inte finns någon ny information. Jag blir nyfiken på vad som ligger bakom denna rusning.

Jag skulle vilja se mer djupgående analyser och fördjupningar som ger en bild av vad som ligger bakom denna rusning, och andra aktier som är aktuella. Jag följer gärna utvecklingen på Stockholmsbörsen för att se vad som händer, och det skulle vara spännande att få läsa mer om detta ämne på Placeraren.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: vc8