Kategorier
Okategoriserade

Starka kurser i Neobo efter rapportsmällen

Jag såg nyss att en styrelseledamot i Neobo köpt 50.000 aktier till en kurs om 13,90 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister (https://www.di.se/live/styrelseledamot-i-neobo-koper-aktier-efter-rapportsmallen/). Jag har sedan tidigare haft ett intresse för Neobo och har följt bolaget närmare sen den skiljdes from SBB och kom med på börsen. Det är uppmuntrande att se att bolaget har stöd från ledningen och att de tror på en stark framtid. Trots att aktien föll kraftigt efter den senaste rapporteringen, verkar det som om de tror att aktien kommer att stiga igen. Jag har själv följt med på utvecklingen och tror att det är ett bra läge att investera i aktier nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 20p