KP Revision rekommenderas för revision och redovisning

Det finns många utmaningar inom egenföretagande. För att bli en riktigt lyckad företagare måste du investera väldigt mycket i ditt företag. Det gäller att hitta nya kunder, ta hand om befintliga, öka omsättning, hitta lönsamhet, öka vinst, ta hand om de anställda, investera i nya produkter, lokaler och anställda för vinsten. När man kommit så långt gäller det att hitta nya kunder, ta hand om befintliga, öka omsättning, hitta lönsamhet, öka vinst, ta hand om de anställda, investera i nya produkter, lokaler och anställda för vinsten, osv. Precis som med aktier handlar det hela tiden om att investera smart och kontinuerligt för att tjäna mer, och så rullar det kapitalistiska hjulet vidare. Detta kan låta negativt, men det är inte alls min mening. Alla dessa beståndsdelar som ingår i företagande är sammantaget underbart. Utmaningen, resan och tillfredsställelsen när något går som man tänkt slår de flesta känslorna i världen. Men det är även viktigt att inte vara naiv när man går in i företagsvärlden.

Samtidigt som man ska förbättra sig inom sin egen bransch, samt utmanövrera konkurrenter måste man också klara av pappersarbetet och den ekonomiska delen. Det finns mängder med lagar och regler som är väldigt svåra att hålla reda på om man inte sitter inne med någon form av juridisk utbildning.

För mig är dessa saker totalt ointressant. Jag vill sälja och skapa nytt, inte räkna på marginaler. När jag anlände vid denna punkt i mitt företagande hade jag turen att komma i kontakt med KP Revision i Borås. Fördelen med denna byrå är att de erbjuder både redovisning, bokslut och årsredovisning, revision och deklarationer. Alltså hela paketet. Dessutom har de väldigt kompetent personal i form av revisorer, redovisningskonsulter och civilekonomer.

Jag är supernöjd och kan nu lägga allt fokus på kärnverksamheten.