Kategorier
Okategoriserade

Byte av affärssystem kräver planering

Nyligen publicerade undersökningar i Sverige visar att en stor andel företag ser över och planerar uppdatera och modernisera affärssystemen. Många företag vill satsa på molnbaserade IT-lösningar för sin verksamhet. Detta är goda möjligheter för bolag som erbjuder Cloud-tjänster mot företag.

Idag är programvarorna väldigt flexibla och visste du att det finns affärssystem till alla företag i Göteborg? Affärssystemen är anpassningsbara för mindre företag till multinationella koncerner med tusentals användare.

Många företag önskar uppdatera sina system för att ge kunder en bättre upplevelse. Den näst vanligaste orsaken att man vill uppdatera affärssystemet är möjligheten att integrera fler applikationer.

Såg en annons nyligen i GP där ett programvaruföretag erbjöd bra pris på affärssystem till alla företag i Göteborg med omnejd. Funderade om det kunde vara något för mitt bolag, men vi har köpt ett affärssystem relativt nyligen och är inte i behov av detta i dagsläget.

När man väljer affärssystem gäller det att vara på tårna och tänka igenom alla delar man kan behöva idag och i framtiden i systemet. Det är allt från lagersystem, integrering mot olika delsystem, att affärssystemet synkar bra med redovisningsprogram och löneapplikationer. Tror att du skulle behöva göra en större analys inför ett köp av affärssystem, om du inte ska missa någon viktig bit som behövs i framtiden.

På mitt företag har vi som sagt inte ett behov av nytt affärssystem, däremot börjar det bli aktuellt med nya gardiner i lokalerna. De nuvarande gardinerna ser ut att vara från slutet av 80-talet och är faktiskt riktigt risiga. Personligen tycker jag att vi ska köpa nya gardiner, de nuvarande skapar ett fult intryck när du har kunder på besök i lokalerna. Jag är inte en inredningsdesigner själv, så kommer låta någon av tjejerna på HR-avdelningen styra upp detta projekt. De har definitivt en bättre känsla för färg och form jämfört med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: c97